Vragen? Bel: 035 888 95 95

Bodegas Aradón is wijnhuis van de maand

Wijnadvies nieuws op 1 december 2020
Bodegas Aradón is wijnhuis van de maand

December

Het is december, een bijzondere tijd van een bijzonder jaar. Ook deze maand hebben wij een Wijn van de Maand geselecteerd. Om precies te zijn: twee wijnen van de maand! Omdat het zo een bijzondere maand is konden wij geen keuze maken. Wij laten de keuze aan u.

Bodegas Aradón

Het betreft wel twee wijnen van één wijndomein uit Rioja: Bodegas Aradón. Aradón is een dorpje wat stamt uit de romeinse tijd. Vroeger was dit dorpje gevestigd op een hoogte van 550m boven zeeniveau. Deze plek werd ook wel 'La Mesa' (de tafel) genoemd. Tegenwoordig is deze plek bezet door 90 jaar oude wijnranken, die bij het wijnhuis horen.

Rioja

Bodegas Aradón ligt in het lager gelegen deel van de Rioja. Dit wijnhuis maakt Rioja's die net wat afwijken van de traditionele stijl. Dit komt omdat zij naast het gebruik van de traditionele Tempranillodruif, ook Garnacha toevoegen. 

Joven en Momento

We hebben de ‘jonge’ Joven en de oudere ‘Momento’ deze hele maand scherp in de aanbieding. De Joven is soepel en kan gedronken worden bij veel mooie momenten. De Momento is ook voor veel mooie momenten maar vraagt wel om wat tegengas van wat lekkers te eten. Denk hierbij aan stevig roodvlees of een harde kaas.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Bodegas Aradón is wijnhuis van de maand

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp