Vragen? Bel: 035 888 95 95

Covid-19 | De gedeeltelijke Lockdown

Wijnadvies nieuws op 14 oktober 2020
Covid-19 | De gedeeltelijke Lockdown

Up and running 

Helaas zijn we toch weer in de situatie beland van een gedeeltelijke lockdown. Onze leveringen aan de restaurants zijn weer gestopt. Gelukkig zijn de winkels wel open en is onze webwinkel ook helemaal ‘up and running!’.

Bezoek aan de winkels

In beide winkels kan genoeg afstand gehouden worden. Ook hebben we per winkel een deurbeleid op de deur met het maximaal aantal klanten die naar binnen mogen.

Online wijn bestellen

Om drukte in de winkels te voorkomen kan er heel makkelijk online wijn worden besteld via onze webwinkel. Wij bezorgen veel met eigen vervoer en soms ook via PostNL. We hebben een mooi overzicht met aanbiedingen en ook een lijst met onze bestsellers!

Geschenk versturen

Al jaren zijn wij zeer bedreven in het versturen van geschenken. In de eerste golf is gebleken dat er een grote behoefte is om een geschenk te versturen naar een jarige die nu niet bezocht kan worden. Wij hebben met de webwinkel: De Slijterij aan Huis het beste systeem om heel handig een pakket te versturen. Wij voegen gratis een door u geschreven kaartje toe.

Online wijnproeverijen

Wij hebben vrijdag een online wijnproeverij gehouden met de wijnen van Skaap Wines. Dit gaan we de komende weken vaker doen! Via de nieuwsbrief en via de Socials zullen wij dit laten weten! 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Covid-19 | De gedeeltelijke Lockdown

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp