Vragen? Bel: 035 888 95 95

Drukke Agenda Huizen

Wijnadvies nieuws op 27 augustus 2018
Drukke Agenda Huizen

Veel activiteiten

We krijgen het lekker druk de komende weken. Natuurlijk hebben wij onze 'handen vol' aan de opening van Siersna Wijnadvies Baarn, die op dinsdag 18 september voor het eerst open zal gaan. Maar in de winkel in Huizen staan we zeker ook niet stil.

Hier een greep uit de agenda voor de komende weken:

Zaterdag 8 september  - Colle Corviano

Op deze zaterdag is het Huizerdag in Huizen. Een mooie gelegenheid om naar het oude dorp te komen om langs te kraampjes te slenteren. Maar plan dan ook zeker een bezoek aan onze wijnwinkel in. Wij hebben in de middag Sergio van het Italiaanse wijnhuis Colle Corviano op bezoek.

Zaterdag 15 september - d'Arenberg

Met veel trots kunnen wij aankondigen dat op zaterdag 15 september tussen 12:00 en 14:00 de eigenaar en wijnmaker (Chester Osborn) van het iconische wijnhuis d'Arenberg uit Australië bij ons in de winkel zal zijn. Als er iemand is die boeiend over wijn kan vertellen, dan is het Chester wel. Dit mag u echt niet missen! 

Vrijdag 12 oktober - Huizer Wijnroute 2018

De Huizer Wijnroute is niet meer weg te denken uit menig agenda. Zodra de herfst begint beginnen ook de eerste zenuwe altijd bij de proevers. Lukt het ook dit jaar weer om een glas te bemachtigen. De glazen worden enkel online verkocht via de website van het Hart van Huizen.

Zaterdag 20 en Zondag 21 oktober - LUUX Dineren

Dit is een unieke samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Voor enkele dagen wordt een geheime locatie omgetoverd tot 'luux' restaurant. Luux is expres anders geschreven. Want alles is ook net even iets anders. Meer informatie over LUUX Dineren is te vinden op de website van dit evenement.

Lees ook: Extra weekend LUUX 

 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Drukke Agenda Huizen

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp