Vragen? Bel: 035 888 95 95

False Bay | In de aanbieding

Wijnadvies nieuws op 3 juni 2023
False Bay | In de aanbieding

False Bay

Fantastisch nieuws voor alle wijnliefhebbers! Wij hebben twee heerlijke wijnen van False Bay in de aanbieding die je absoluut niet wilt missen. Maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen met de verfijnde smaken van de False Bay Sauvignon Blanc en de False Bay Chenin Blanc.

Sauvignon Blanc

Laten we beginnen met de False Bay Sauvignon Blanc. Deze verrukkelijke wijn wordt met veel vakmanschap gemaakt door de wijnmakers van Waterkloof Wines, een prachtig en gerenommeerd wijnhuis uit het adembenemende Zuid-Afrika. Met zijn delicate smaakprofiel, verfrissende zuurgraad en indrukwekkende lengte, is deze wijn een ware traktatie voor je smaakpapillen.

Deze Sauvignon Blanc ondergaat een natuurlijke fermentatie, wat resulteert in een minder uitgesproken neus, maar des te meer complexiteit en rijkdom in de smaak. Je zult genieten van tonen van citrus, ananas en kaki, die je zintuigen prikkelen en je laten verlangen naar meer.

Chenin Blanc

De Chenin Blanc is zijdezacht en biedt een verrukkelijk rijke afdronk. De geur van hooi en gemaaid gras voegt een extra dimensie toe aan de algehele ervaring. Het is bijna ongelofelijk, maar deze wijn had gemakkelijk € 9,95 kunnen kosten, gezien de kwaliteit die je proeft.

Biologisch & betaalbaar

Wat het extra speciaal maakt, is dat de hele False Bay-serie bewust betaalbaar is gehouden. Zowel de wijnmaker, de importeur als wij hebben een beetje marge ingeleverd, zodat we uiteindelijk de beste wijn voor de laagste prijs kunnen aanbieden. Je proeft echt de passie en toewijding die in deze wijnen zijn gestoken. Het is ook goed om te weten dat de druiven zorgvuldig zijn geselecteerd van voornamelijk biologisch werkende wijnboeren en dat de wijnen worden gemaakt op het Waterkloof Estate. Bovendien worden de wijnen met natuurlijke gisten gefermenteerd, waardoor de ware essentie van het terroir tot uiting komt in elke slok.

 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > False Bay | In de aanbieding

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp