Vragen? Bel: 035 888 95 95

Maak de agenda maar vrij!

Wijnadvies nieuws op 26 oktober 2022
Maak de agenda maar vrij!

Proeverijen in de planning

De aankomende maanden hebben we weer een hele boel leuke proeverijen in de planning staan! Hieronder geven we op een rijtje aan wat er allemaal daadwerkelijk in de planning staat! Wees er snel bij want er zijn ook al een aantal proeverijen helemaal uitverkocht. 

Voorraad inslaan

Speciaal op deze avonden hebben wij ook een mooie actie. Wij geven namelijk 10% korting op alle geproefde wijnen. Deze actie geldt alleen op de wijnen van de proeverij die deze avond besteld worden! Leuk om alvast de mooie wijnen in te slaan voor de mooie dagen die eraan zitten te komen.

Winterwijnen

Het is weer herfst, en met de winter in aantocht betekent dit dat de koude maanden er weer aankomen. De open haard mag weer aan, de winterjas mag weer uit de kast worden gehaald en op tafel mogen weer de échte herfst en wintergerechten worden geserveerd. Maar welke wijnen passen hier nou goed bij? Dat gaan wij jullie vertellen en vooral laten proeven! Jorg verzorgd deze prachtige proeverij. 

Winterwijnen Proeverij

There's always time for bubbles!

Nederland is zeker niet de allergrootste afnemer van mousserende wijnen. Maar toch zien we een mooie toename mede door de populaire bubbels uit Italië en Spanje. Landen die mooie alternatieve bieden voor de iets prijzige Champagnes. Arjan gaat jullie meenemen tijdens dit bruisende avondje!

Bubbel Proeverij

Overzichtsproeverij in Baarn

We hebben ondertussen meerdere hele mooie wijnen aan ons assortiment toegevoegd. En dit zijn enorme hardlopers geworden. De wijnwereld is continu in beweging en zo bewegen we mee. Nu kunnen we ons helemaal voorstellen, dat je nog niet al onze wijnen hebt geproefd. Hiervoor komen we met dé oplossing! Nicole laat jullie proeven wat voor prachtige wijnen we onlangs in ons assortiment hebben genomen! 

Overzichtsproeverij

Rondreis door Rioja

Rioja is een van de mooiste en bekendste wijngebieden in de wereld. Voor velen heel bekend, maar er is nog zoveel meer te ontdekken in de Rioja! Van fris wit tot vol en zwaar. In rood is er ook veel keuze, zo zijn er mooie lichte wijnen te vinden en zwaar houtgelagerde knallers. Max neemt je mee op rondreis door het mooie Rioja en vertelt er alles over! 

Rondreis door de Rioja

 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Maak de agenda maar vrij!

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp