Vragen? Bel: 035 888 95 95

Montes | 'Top producent uit Chili!'

Wijnadvies nieuws op 13 september 2022
Montes | 'Top producent uit Chili!'

Chili in het bijzonder

Deze maand hebben we Montes in de aanbieding! De wijnen van Montes verdienen deze maand extra aandacht. Dit wijnhuis heeft veel te bieden en streeft ernaar de beste te worden van Chili, en dit is terug te vinden in de kwaliteit van deze wijnen! De 'Alpha' lijn van Montes komt van oudere wijnstokken en krijgt meer aandacht van de producent. Ontdek ze hieronder:

Montes

Vina Montes is één van de meest toonaangevende wijnhuizen uit Chili. In 1988 werd Vina Montes opgericht door vier partners, die vanaf het begin de ijzersterke ambitie hadden om uit te groeien tot het beste dat Chili op wijngebied kon presteren. En dat is gelukt! Inmiddels wordt Montes Winery wereldwijd gezien als één van de beste en meest toonaangevende Chileense wijnhuizen.

Montes en andere aanbiedingen

Geschiedenis

De geschiedenis van Montes begon als een droom die geleidelijk werkelijkheid werd. Het was in 1987 dat de twee oorspronkelijke oprichters, Aurelio Montes en Douglas Murray, beide zeer ervaren wijn-professionals, hun droom wilde verwezenlijken. Chileense wijnen produceren van een significante hogere kwaliteit dan de normen van de tijd. In 1988 werd deze droom werkelijkheid. Dit doen zij samen met de andere twee oprichters, Alfredo Vidaurre en Pedro Grand, die hun eigen aanvullende vaardigheden en expertise mee brachten.

Lees meer over Montes

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Montes | 'Top producent uit Chili!'

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp