Vragen? Bel: 035 888 95 95

Mooie dikke aanbieding Kingpin | NU 7,99

Wijnadvies nieuws op 3 mei 2024
Mooie dikke aanbieding Kingpin | NU 7,99

Erg lekker! 

We hebben een rosé als ‘wijn van de maand’. Maar met het weer vandaag laten we die maar even links liggen. Gelukkig hebben we veel meer wijnen deze maand in de aanbieding. En zelfs de zeer populaire Kingpin. Spaanse rode én witte wijn die gewoon het predicaat ‘erg lekker!’ mogen dragen! 

Bekijk alle aanbiedingen van deze maand! 

Kingpin Wit 

De witte wijn van Kingpin is gemaakt van Sauvignon Blanc, Chardonnay en Verdejo. De frisheid komt van de eerste, de tweede zorgt voor volheid en structuur en de laatste voegt een bak exotisch fruit toe. 

Kingpin Rood 

De rode Kingpin is een samenspel van Shiraz en Temranillo. Vol sappig en lekker kruidig! Heerlijk voor bij deze koude herfstdag. 

Kingpin? 

Wie noemt zijn wijn nou Kingpin en wat betekent het? Kingpin is een fictief personage dat voorkomt in de strips van Marvel Comics. Zijn echte naam is Wilson Fisk. Hij is een van de meest prominente schurken in het Marvel-universum en wordt vaak afgebeeld als een meedogenloze misdaadbaas en een meester in manipulatie en bedrog. Wij vermoeden dat de Spaanse wijnmaker graag stripboeken leest terwijl hij wacht tot zijn druifjes rijp zijn. 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Mooie dikke aanbieding Kingpin | NU 7,99

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp