Vragen? Bel: 035 888 95 95

NIEUW: Château Soucherie uit Anjou

Wijnadvies nieuws op 4 mei 2023
NIEUW: Château Soucherie uit Anjou

Versterken

Eindelijk hebben we ons weten te versterken met écht iets unieks uit het midden van de Loire. Een wijngebied dat sterk is in zowel witte als rode wijnen. We bevinden ons in het dorpje Anjou. Hier heerst de Chenin Blanc met de Cabernet Franc.

Vakantie 

Mocht je op vakantie gaan naar deze streek dan is een bezoek aan Château Soucherie echt de moeite waard. Gecombineerd met een wijnproeverij natuurlijk.

Blanc Ivoire

De Blanc Ivoire van Château Soucherie is rond, geconcentreerd en tegelijkertijd verfijnd en sappig. Deze Chenin Blanc laat zijn terroir op een prachtige, pure manier zien. De druiven groeien op een bodem van klei met een rode leisteen onderlaag. De wijngaarden worden zo natuurlijk mogelijk bewerkt, zonder gebruik van chemische middelen en kunstmest.

Anjou Rouge

De Cabernet Franc van Château Soucherie in een pure, fruitige stijl. Dat is waar het wijnhuis naar streeft met deze 'Reliefs'. De wijn is een blend van grotendeels Cabernet Franc, aangevuld met ca. 10% van de lokale Grolleau. De druiven groeien aan 35 jaar oude wijnranken op een stenige bodem met een leisteen ondergrond.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > NIEUW: Château Soucherie uit Anjou

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp