Vragen? Bel: 035 888 95 95

Onze Top 3 Pinksterwijnen

Wijnadvies nieuws op 14 mei 2024
Onze Top 3 Pinksterwijnen

2e Pasen

Pinksteren komt eraan! Een ultiem moment om mooie wijnen te proeven in combinatie met heerlijke gerechten. Want al jaren merken wij: Pinksteren is een 2e Pasen!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Diners met vrienden

Hoewel er minder vaak met familie wordt afgesproken, zijn diners met vrienden een populaire tijdsbesteding tijdens deze feestdagen. En omdat deze twee ‘zondagen’ altijd de laatste in de reeks zijn, is de kans op mooi en warm weer het grootst.

TOP 3 voor Pinksteren

Oude wijnranken leveren mooiere wijnen op. Met 40 jaar is de Grüner Veltliner van Weingut Sutter in staat om dat perfect te laten zien. Een loepzuivere, frisse witte wijn die met lengte en diepgang een serieuze kwaliteit neerzet.

Pinksteren met Champagne is écht de beste combinatie. Probeer eens onze Blanc de Blanc van Lebeau Batiste. Een verfijnde en volle mousserende wijn.

De naam van Pinksteren zegt natuurlijk alles. Een goede rosé mag niet ontbreken. Wij kiezen voor Domaine Saint Mitre uit de Provence. Al 16 jaar onze eigen import. Een vaste waarde aan de top van rosé producerend Frankrijk.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Onze Top 3 Pinksterwijnen

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp