Vragen? Bel: 035 888 95 95

OVERZICHT | Ook in mei: Veel aanbiedingen

Wijnadvies nieuws op 2 mei 2020
OVERZICHT | Ook in mei: Veel aanbiedingen

Veel thuis

Ook in mei zijn we nog veel thuis en ook deze maand belooft het veelal mooi weer te worden. Daarom hebben we ook deze maand veel exclusieve aanbiedingen. Veel voorraad die normaal naar de restaurants gaan hebben wij nu met de meest scherpste prijzen ooit voor u in de aanbieding.

Hier een overzicht: 

Coral Reef

Natuurlijk hebben we een officiële ‘voorzitter van de aanbiedingen’: De Wijn van de Maand. Een nieuwe wijn die we vonden in Australië. Deze Coral Reef is gemaakt van Chardonnay en Semillon en is vol en rijk van smaak.

False Bay

Al jaren werken wij met de fantastische serie False Bay. Dit zijn wijnen gemaakt door de wijnmakers van Waterkloof en zijn zeer hoog van kwaliteit. Nieuw in ons assortiment is de Sauvignon Blanc. Volgens ons gehele team de lekkerste Sauvignon Blanc in deze prijsklasse!

Missetti

Wij zijn sinds eind vorig jaar exclusief importeur van Missetti uit het zuiden van Italië. Een ‘Amarone’-stijl rode wijn van de immens populaire Primitivo en negroamaro. Wij krijgen online bestellingen uit het hele land voor deze wijn. Echt een paradepaardje dus!

Valdelagune

We hebben één wijn qua aanbieding weten ‘door te trekken’ in mei: Valdelagune Cuvée Special. Een Verdejo uit Spanje die enorm fruitig en vol is. Als u deze wijn nog nooit heeft geproefd mist u echt iets!

Montes

Een wijn die veel in de horeca geschonken wordt omdat hij als een ‘allemansvriend’ betiteld mag worden is Montes. Met de Sauvignon, Chardonnay en Merlot hebben we de prijs bij de importeur weten te drukken en die berekenen we graag door aan u in positieve zin!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > OVERZICHT | Ook in mei: Veel aanbiedingen

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp