Vragen? Bel: 035 888 95 95

Super Restanten

Wijnadvies nieuws op 23 mei 2020
Super Restanten

De meeste wijnen zijn al uitverkocht! 

Corona 

Deze week kregen wij een e-mail van een grote wijnleverancier van de horeca. Wij hoeven niet uit te leggen dat daar de verkoop helemaal is stil gevallen. Om een deuk te slaan in de voorraden zijn ze met enorme Super Restanten gekomen. Wij hebben een reeks geproefd en we hebben totaal 4 wijnen opgekocht die wij zeer indrukwekkend vonden en graag aan u doorverkopen.

El Castilla Rosé

Een zeer plezierige zomerse rosé uit 2018. Een genot om te drinken deze zomer.

Sauvignon Barrel Fermented 2016

Dit is echt een waanzinnige witte wijn die we nu enorm goedkoop kunnen aanbieden. Een houtgerijpte Sauvignon Blanc met enorm veel expressie en smaak. In de geur ontdek je een ware fruitstal met vooral de hele citrusfamilie die om de hoek komt kijken.

Penfolds – Yattarna Chardonnay 

Dit is natuurlijk een beetje ‘gekkigheid’. De allerbeste witte wijn van het zuidelijkhalfrond zeggen ze. Normaal extreem duur. En nu iets minder extreem duur.

Alta Vista Cabernet

Uit een ver verleden kenden wij dit wijnhuis en we weten: Hier maken ze échte wijn! En een Cabernet-Sauvignon uit 2012 is echt nog helemaal 'up to date'.

Op = Op 

Deze wijnen zijn dus een restant. Op is op! Wees er snel bij. We hebben in beide winkels wat voorraad. Maar het is ook mogelijk om het via de webwinkel te reserveren.

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp