Vragen? Bel: 035 888 95 95

Vonkelwyn voor Moederdag

Wijnadvies nieuws op 6 mei 2020
Vonkelwyn voor Moederdag

Zondag 10 mei

Zondag 10 mei is het Moederdag! De dag waarop alle moeders in het zonnetje gezet moeten worden! Maar de grote vraag is natuurlijk altijd: ‘Wat geef je mams dit jaar nou weer?’ Nu is het wel heel simpel voor ons om te roepen: ‘Een flesje wijn natuurlijk!’ Maar dat gaan we wel een beetje doen.

Lente

Het is half mei en de lente is op zijn hoogtepunt. De vogels fluiten en alle bomen hebben weer blaadjes. De tuin wordt opgezocht en daar hoort natuurlijk een mooi glas bij. Alle jaren prediken wij over het vaker creëren van een ‘Champagnemomemt’.  En dan moet je het woord ‘Champagne’ niet al te letterlijk nemen: ‘Drink vaker bubbels!’ Speciaal voor Moederdag hebben we een prachtige aanbieding van een uniek project.

Skaap Wines

Waarschijnlijk had u al wel eens van Skaap Wines gehoord. De Nederlandse meneer Schaap die in Zuid-Afrika (vlakbij Durbenville) een wijnhuis startte. Al enkele jaren verkopen wij met heel veel enthousiasme de rode en de witte wijn van dit Estate.

Chardonnay en Pinot Noir

Als experiment heeft de wijnmaker van Skaap Wines nu ook een mousserende versie gemaakt. Deze wordt helemaal gemaakt op dezelfde manier als in de Champagnestreek. En ook met dezelfde druivenrassen: Chardonnay en Pinot Noir. De smaak is elegant fris en ook tonen van kort geroosterd brood. Het fruit is aanwezig maar zeker niet overheersend. Om bekendheid te geven aan de Skaap Vonkelwyn hebben we in samenwerking met het wijnhuis een perfecte aanbieding kunnen neerzetten!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Vonkelwyn voor Moederdag

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp