Vragen? Bel: 035 888 95 95

Aubert & MathieuHautes Pistes Chardonnay 2022

Een ecologische, duurzame, maar vooral lekkere Chardonnay maken in het diepe zuiden van Frankrijk. Dit was het doel van Albert & Mathieu en dat is ze zeker gelukt. Hautes Pistes staat voor 'buiten de pistes skiën', durven. Het label van de fles representeert dat, maar de wijn zeker ook!

Je ruikt brioche, amandelen en abrikoos. Een heerlijke geur, waardoor je gelijk zin krijgt in een slok. Deze prachtige Chardonnay heeft voldoende frisheid, maar ook mooie aroma's van citrusvruchten, perzik en lychee. Mooi zacht en perfect in balans!

€ 12,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Hautes Pistes Chardonnay 2022

Aubert & Mathieu

Jean-Charles Mathieu had een financiële carrière in Parijs en Anthony Aubert had was succesvol in de wijnmarketing in de VS en Thailand. Twee jonge mannen die elkaar kenden van de middelbare school in Carcassonne, het hart van de wijnbouw in de Languedoc. Ondanks hun succesvolle start in het bedrijfsleven kroop het bloed toch waar het niet gaan kan. In september 2018 vonden zij elkaar hierin en besloten een wijnhandelaarsavontuur aan te gaan. Eerst stelden zij voor zichzelf een aantal uitgangspunten op waaraan hun wijnen zouden moeten voldoen. Kernwoorden hierbij waren frisheid, balans en complexiteit. Daarna gingen zij op zoek naar een aantal wijnboeren waarin zij het vertrouwen hadden dat ze wijnen konden maken die aan hun uitgangspunten zouden voldoen.

 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Aubert & Mathieu
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Hautes Pistes Chardonnay 2022

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp