Vragen? Bel: 035 888 95 95

Ca'BolaniFriulano 2021

Friulano, dat is nou niet direct een druif die je dagelijks in je glas hebt. Het is ook een druif die vragen stelt. Hij zet je in ieder geval aan het denken....net even wat andere aroma's dan in je dagelijkse glaasje wit. Vroeger veel aangeplant in Chili, omdat ze dachten dat het Sauvignon blanc was. Begrijpelijk ook wel als je hem ruikt en proeft.

Een beetje groene paprika, wat kruidigheid. In de mond heeft hij veel vulling, het gele fruit is aanwezig. Met wat kruiderij als basilicum, peterselie of kervel. Wel duidelijk het "o zo" Italiaanse amandel bittertje op het eind.

€ 8,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Ca'Bolani

Tenuta Ca'Bolani in Friuli werd in de jaren ‘70 overgenomen door de familie Zonin en heeft sindsdien gezelschap gekregen van de naburige landgoederen Ca' Vescovo en Molin di Ponte. Samen is dit nu het grootste wijngoed in Noord-Italië.

999

Omringt met het gedetailleerde aantal van 999 cipressen die een buitengewone biodiversiteit creëren en beschermen, is Ca ' Bolani een wijndomein waar wijnstokken en de natuur perfect op elkaar zijn afgestemd. De 570 hectare zijn aangeplant op alluviale, mineraalrijke grond ingeklemd tussen de zee en de bergen. Lees vedrder

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Ca'Bolani
Druivensoort:Friulano
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp