Vragen? Bel: 035 888 95 95

Weingut Carl EhrhardRiesling Trocken Berg Roseneck 2018

Hij vinifieert zijn Rieslings in een overwegend droge stijl - 'trocken' of 'feinherb' (fractie minder droog) - met het oog op consumptie aan tafel. Behalve Riesling produceert hij ook een interessante Spätburgunder, de Duitse versie van Pinot Noir. Na riesling is dit de meest aangeplante druif van de Rheingau.

Karakteristieke Riesling met een zeer uitdagend aroma van tropisch fruit. Een elegante wijn met een goede structuur die een breed publiek zal aanspreken.

€ 19,95
Op voorraad in ons externe magazijn. Levertijd is 48 uur langer.
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Riesling Trocken Berg Roseneck 2018

Carl Ehrhard

Carl Ehrhard belichaamt de nieuwe generatie Duitse wijnmakers, die al hun kaarten zetten op droge wijnen van klassieke druivenrassen. In het geval van Ehrhard is dat vooral Riesling. Zijn wijngoed is namelijk gevestigd in Rüdesheim, een van de belangrijkste gemeentes in de Rheingau en daarmee automatisch een Rieslingbolwerk bij uitstek.

Ehrhard bezit er percelen op de hellingen van de Rüdesheimer Berg. Hij vinifieert zijn Rieslings in een overwegend droge stijl – ‘trocken’ of ‘feinherb’ (fractie minder droog) – met het oog op consumptie aan tafel. Behalve Riesling produceert hij ook een interessante Spätburgunder, de Duitse versie van Pinot Noir. Na riesling is dit de meest aangeplante druif van de Rheingau. Hij vinifieert zijn Rieslings in een overwegend droge stijl – ‘trocken’ of ‘feinherb’ (fractie minder droog) – met het oog op consumptie aan tafel. Behalve Riesling produceert hij ook een interessante Spätburgunder, de Duitse versie van Pinot Noir. Na riesling is dit de meest aangeplante druif van de Rheingau.

Over de wijn

Karakteristieke Riesling met een zeer uitdagend aroma van tropisch fruit. Een elegante wijn met een goede structuur die een breed publiek zal aanspreken.
Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Duitsland
Wijnhuis:Weingut Carl Ehrhard
Druivensoort:Riesling
Terug naar het overzicht |

Riesling Trocken Berg Roseneck 2018

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp