Vragen? Bel: 035 888 95 95

GufoPinot Grigio 2023

Stel je een heerlijk zonnetje voor die een lentedag weet te verwarmen. Het is het einde van de middag en een glas wijn in de tuin is een heerlijk vooruitzicht. Dan is deze Pinot Grigio echt enorm geschikt. Zijn frisheid, verfijnde zuurtje en lekkere zachte lengte weten echt indruk te maken.

Mocht dit tijdsbeeld je niet passen omdat het toevallig hoogzomer of beginherfst is, dan maakt dat niet enorm veel uit. Daar blijft deze wijn ook prima bij overeind.

€ 7,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

Gufo

Het wijnhuis Gufo (Cantina  Tollo) is een van de belangrijkste Italiaanse producenten van biologische wijnen. Het wijnhuis heeft sinds 1990 haar beleid op het maken van biologische wijnen gericht, toen de eerste richtlijnen van de EU bekend werden gemaakt. In 1997 was Gufo één van de eerste in Italië, die het Europese certificaat van kwaliteit ontving. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol: geluidsreductie, emissiereductie en waterzuivering liggen ver onder de minimale wetgeving waardoor het Gufo nog unieker maakt als wijnhuis. 

Pinot Grigio

De voor Pinot Grigio typische kleur: licht met een groene schijn. Je ruikt meteen de frisheid van groene appeltjes, maar ook zeker de meer spannende vruchten zoals guave en kruisbessen. Ze proeft zoals je hoopt: elegant en fris met een heel delicaat zuurtje. Perfect voor de borrel of bij een lekker visje. 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Gufo
Druivensoort:Pinot Grigrio
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp