Vragen? Bel: 035 888 95 95

KaikenUltra Chardonnay 2020

Het symbool van Kaiken Wines is een ganzensoort genaamd cauquén (de grijskopgans), die veel voorkomt in Patagonië. Het had niet beter gekozen kunnen worden door de Chileense familie Montes, want ook zij vliegen veel van Chili naar Argentinië, en weer terug.

€ 17,99
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Kaiken

Het symbool van Kaiken Wines is een ganzensoort genaamd cauquén (de grijskopgans), die veel voorkomt in Patagonië. Het had niet beter gekozen kunnen worden door de Chileense familie Montes, want ook zij vliegen veel van Chili naar Argentinië, en weer terug. Kaiken Wines is in 2001 opgericht door Aurelio Montes Sr., een van de beroemdste wijnmakers van Chili, want hij heeft aan de basis gestaan van de grote ontwikkeling van de Chileense wijnbouw. Zo was hij een van de eersten -zelf zegt hij overtuigend dé eerste  die de terroirgedachte de nodige aandacht gaf en wijngaarden op steilere hellingen ging aanplanten.

Ultra Chardonnay

Kaiken Ultra Chardonnay fonkelt in het glas met zijn goudgele kleur en zijn bescheiden ietwat groenige weerschijn. In de neus neemt men onmiskenbaar de geur van tropische vruchten als grapefruits waar, evenals milde aroma’s van rijpe abrikozen, die worden vergezeld door elegante hints van vanille, wat weer te danken is aan lagering van een deel van de jonge wijn op vaten van Frans eikenhout. Eenmaal in de mond presenteert hij zich complex en zijdeachtig met elegante zuren, die zich vertalen naar een verfijnde frisheid. Hij houdt lang aan, waarbij de smaak van heerlijk tropisch fruit u doet verlangen naar een volgend glas. Bekijk hier de website van Kaiken

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Argentinië
Wijnhuis:Kaiken
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp