Vragen? Bel: 035 888 95 95

Pierre-Yves Colin-MoreyBourgogne Blanc 2019

Zoon van Marc Colin, een bekende wijnmakersfamilie in het dorpje St-Aubin. Pierre-Yves was al een tijdje verantwoordelijk voor de vinificatie op het ouderlijk domein, maar begon in 2001 zelf een domein waar hij zijn vinificatie nog meer perfectioneerde.

Pierre-Yves is een felle tegenstander van batonnage, het constant oproeren van de gistende most. De vaten zijn niet getoast, maar als bescherming licht gebrand, zodat poriën zich kunnen sluiten. Pierre-Yves is een biologische wijnbouwer.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

Pierre-Yves Colin-Morey

Pierre-Yves Colin-Morey Zoon van Marc Colin, een bekende wijnmakersfamilie in het dorpje St-Aubin. Pierre-Yves was al een tijdje verantwoordelijk voor de vinificatie op het ouderlijk domein, maar begon in 2001 zelf een domein waar hij zijn vinificatie nog meer perfectioneerde.

Biologisch

Pierre-Yves is een felle tegenstander van batonnage, het constant oproeren van de gistende most. De vaten zijn niet getoast, maar als bescherming licht gebrand, zodat poriën zich kunnen sluiten. Pierre-Yves is een biologische wijnbouwer. Alle wijnen getuigen van een ongekende zuiverheid en zijn een echte reflectie van cépage en terroir

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Pierre-Yves Colin-Morey
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp