Vragen? Bel: 035 888 95 95

Torre del FalascoGarganega 2022

Deze wijn van Garganega druiven is afkomstig uit de Veneto regio ten noorden van Verona. Ze zijn later dan normaal geoogst waardoor ze extra geconcentreerd en rijp zijn.

Cantine de Valpantena (verantwoordelijk voor de wijnen van Torre del Flasco) is en relatief groot wijnhuis wat in de wereld bekend is om zijn hoge kwaliteit in verhouding tot de prijs. Deze wijn is al sinds de start van ons bedrijf één van de toppers uit het assortiment.

€ 6,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.5/5

Wijnadvies TV

Garganega

Bekijk ons filmpje over de Torre del Falasco Garganega. Een erg plezierige witte wijn van de wijngaarden naast het Gardameer.

Torre del Falasco

Deze wijn van Garganega druiven is afkomstig uit de Veneto regio ten noorden van Verona. Ze zijn later dan normaal geoogst waardoor ze extra geconcentreerd en rijp zijn. Cantine de Valpantena (verantwoordelijk voor de wijnen van Torre del Flasco) is en relatief groot wijnhuis wat in de wereld bekend is om zijn hoge kwaliteit in verhouding tot de prijs.

Deze wijn is al sinds de start van ons bedrijf één van de toppers uit het assortiment. Moderne witte vinificatie met inweking van de druivenschil, pneumatische persing met vervolgens een temperatuur gecontroleerde vergisting. 50% van de wijn wordt enkele maanden gelagerd in eikenhout. De geur is uitdagend, citrus en mineralen. De smaak is vol en bijna romig waarbij de invloed van het eikenhout duidelijk aanwezig is. Een prima balans met enige complexiteit en diepte.  

Bekijk hier de website van de producent van Torre del Falasco

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Italië
Gebied:Veronese
Wijnhuis:Torre del Falasco
Druivensoort:Garganega
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp