Vragen? Bel: 035 888 95 95

Winzer KremsGrüner Veltliner 2017

Hier hebben we dan een Grüner Veltliner die niet van een klein en schattig wijnboertje komt. Het etiket roept nog wel het wijnhuis: Winzer Krems. Maar er had gerust ook op kunnen staan: 'De Grüner Veltliner kraan'.

Waar we in ieder geval niet bang voor hoeven zijn is dat de wijn op zal raken. Maar tot zo ver over de kwantiteit van het wijnhuis.

Veel belangrijker: de kwaliteit van deze wijn is 'boven prima' te noemen! Een lekker frisse stijl met mooie tonen van groene appel. Echt heerlijk om in de zomer te drinken.

€ 7,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5
Terug naar het overzicht |

Grüner Veltliner 2017

Winzer Krems

Hier hebben we dan een Grüner Veltliner die niet van een klein en schattig wijnboertje komt. Het etiket roept nog wel het wijnhuis: Winzer Krems. Maar er had gerust ook op kunnen staan: ‘De Grüner Veltliner kraan’. Waar we in ieder geval niet bang voor hoeven zijn is dat de wijn op zal raken. Maar tot zo ver over de kwantiteit van het wijnhuis. Veel belangrijker: de kwaliteit van deze wijn is ‘boven prima’ te noemen! Een lekker frisse stijl met mooie tonen van groene appel. Echt heerlijk om in de zomer te drinken. 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Oostenrijk
Wijnhuis:Winzer Krems
Druivensoort:Grüner Veltliner
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Grüner Veltliner 2017

© 2019 Siersma Wijnadvies