Vragen? Bel: 035 888 95 95

Lebeau-BatisteChampagne Brut Tradition 'halfje'

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe ontdekkingen in de wijnwereld. En dat we er een hebben gevonden in de schitterende Champagnestreek maakt ons heel gelukkig. Bij Lebeau-Batiste waait een frisse wind door het aantreden van de jongste generatie. Het jonge stel Florent en Emilie-Sophie hebben een wijnmakersgeest die past bij de tijd waarin we nu leven. Met respect voor de natuur en liefde voor de drank maken zij ongekende mooie Champagnes die veel meer verdienen dan een oudejaarsavond.

De Brut Tadition is de basis van de zeer interessante lijn die het stel maakt. De wijn heeft een mooie goudgele kleur en de mousse is levendig. De neus heeft een licht bloemig karakter en wanneer het glas gewalst wordt komen aromatische geuren van vers fruit zoals peer, abrikoos en rijpere tonen van mirabelpruimentaart en karamel aan bod. De aanzet van de Champagne begint zeer levendig en fris. Een lichte toast en een knisperende afdronk met indrukken van appel en peer maken dat je direct weer een slok wil.

€ 23,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Champagne Brut Tradition 'halfje'

Champagne Lebeau-Batiste 

Het champagnehuis is in het verleden ontstaan door een fusie van Robert Lebeau en Pierre Batiste en is gevestigd te zuiden van Epernay in Chavot-Courcourt. Hier is het een walhalla voor de ware champagneliefhebber. Het dorp valt net bij de Côte des Blancs en is dan ook geen Grand Cru. Toch zijn er wel echt duidelijke gelijkenissen te ontdekken. 

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Lebeau-Batiste
Druivensoort:Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay
Inhoud:37,5 cl
Terug naar het overzicht |

Champagne Brut Tradition 'halfje'

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp