Vragen? Bel: 035 888 95 95

BiscardoEnigma 2020

Deze wijn kunnen we niet alleen een krachtpatser noemen, de persoon die de fles moet inschenken moet toch ook niet te weinig spiermassa hebben. Deze enorme dikke fles van Biscardo is de terechte uitstraling voor de rijke Appassimento met de naam Enigma.

Het wijnhuis Biscardo heeft samen met wijnboeren uit Emilia Romagna (en dan specifiek uit Ribicone) een 100% Sangiovese gemaakt waarvan de druiven pas in de herfst zijn geplukt.

De Enigma van Biscardo heeft een intense zwarte kleur met harmonieuze aroma's van rode vruchten en zwarte bessen. Een fijne, goed uitgebalanceerde wijn, met zachte en zoete tannines. 30% van de wijn oudert op eiken houten vaten.

De wijn zit zo goed in elkaar en is op zichzelf al heerlijk. Verder goed te combineren met vleesgerechten en oude kazen.

€ 16,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Biscardo

Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo haar "roots" in de wijn. Werkzaam vanuit Verona geven de broers Maurizio en Martino vandaag de dag leiding aan het familiebedrijf. Vanwege zijn expertise wordt Maurizio veelvuldig als consultant door bekende producenten in Italië ingehuurd. Hun wijnen staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met de recente toevoeging van Maddalena Biscardo aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Biscardo
Druivensoort:Sangiovese
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp