Vragen? Bel: 035 888 95 95

Vincenzo BossottiLanghe Nebbiolo 2020

Deze Nebbiolo ui t de Lange van Bossotti is een top wijn uit Piemonte! De meest perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Een glas robijnrode volle wijn. De wijn heeft een bloemige geur van rozen licht kruidige met noten van vanille.

Het wijnhuis Vincenzo Bossotti hebben in ons hart gesloten dankzij de prachtige kwaliteit. De Nebbiolo-druif gebruiken ze ook om de prestigieuze rode Barolo wijn van te maken.

€ 14,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Vincenzo Bossotti

Het wijnhuis Vincenzo Bossotti is gelegen in Cisterna d'Asti, in Piemonte, in het noorden van Italië. Vincenzo Bossotti, opgeleid als fotograaf en grafisch vormgever, is een wijnmaker die zijn artistieke talenten volledig in dienst heeft gesteld van zijn wijnen.

Nicola Argamente

Aan de hand van zijn vader heeft hij de basis van het vak geleerd om vervolgens bij de universiteit van Alba contact te zoeken met Nicola Argamente, de vooraanstaande wijnbouwkundig ingenieur. Deze samenwerking heeft geresulteerd in unieke wijnen met een geheel eigen karakter. Net als de etiketten trouwens, om nog maar te zwijgen over de inrichting van zijn fantastische proeflokaal!

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Gebied:Langhe
Wijnhuis:Vincenzo Bossotti
Druivensoort:Nebbiolo
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp