Vragen? Bel: 035 888 95 95

EsporãoAlandra Red 2021

Met de Alandra wijnen laat Esporão zien dat de kunst niet alleen zit in het hoge segment maar ook in de huiswijnen. Met uiterste zorg hebben wijnmakers David Baverstock en Sandra Alves deze soepele, fruitige en smaakvolle rode wijn gemaakt. Een prachtige blend van Portugese druiven: Castelão, Moreto en Trincadeira.

€ 5,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Esporão

Herdade do Esporão is het boegbeeld van de Portugese wijnwereld. Met respect en vooral samen met de natuur zijn ze bezig om langzaam de wereld te laten zien wat Portugal op wijngebied kan. Ruim 2.000 hectare natuurgebied waarvan maar 576 hectare olijfgaarden en wijngaarden zijn. De rest is een uniek natuurreservaat met een prachtige 'Wildlife'.

De Wijngaarden van Esporão zijn mede bijzonder omdat hier ruim 40 verschillende druivenrassen groeien.

Esporão Alandra Red

Wijnmakers David Baverstock en Sandra Alves hadden als missie om, naast de hoge kwaliteitswijnen die zei voor Esporão produceren, een kwalitatief goede tafelwijn te maken. En dat is gelukt met de Alandra. Door gebruik te maken van de unieke druivenrassen die Portugal te bieden heeft in combinatie met veel warmte is er een een prachtige, fruitige en soepele rode wijn ontstaan. 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Portugal
Wijnhuis:Esporão
Druivensoort:Castelão, Moreto
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp