Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaine Mee GodardMorgon 'Côte de Py' 2022

In de Beaujolais ligt het dorp Morgon met daar de wijngaard 'Côte de Py' Wijnen uit deze wijngaard hebben een levendige robijnrode kleur en onderscheiden zich door hun expressieve aroma's van rijpe rode vruchten, zoals aardbeien en frambozen. Wat betreft smaak hebben ze meestal een goede balans tussen fruitigheid en kruidigheid, met zachte tannine en een medium body.

Deze 'Côte de Py' is van Domaine Mee Godard. Een enorm talent en icoon uit de Beaujolais. Van bijna alle producenten uit deze streek zijn haar wijnen het allerbeste om ook te laten ouderen.

€ 39,99
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Morgon 'Côte de Py' 2022

Domaine Mee Godard 

Mee Godard is een opvallende ‘rising star’ in de Beaujolais. Als baby werd ze geadopteerd vanuit Korea door een Frans echtpaar uit Lyon. Haar interesse in het wijnmakersvak was al vroeg aanwezig. Na haar opleiding in Frankrijk vertrok ze naar de Verenigde Staten, waar ze zich specialiseerde in de chemische en biologische aspecten van wijnbouw en wijn maken. Terug in Frankrijk maakte ze haar wijnmakersopleiding compleet met een diploma oenologie in Montpellier en verschillende stages bij gerenommeerde wijnhuizen in de Bourgogne (Maison Chanson, Château de Corton-André en Domaine Comtes Lafon).  

Bekijk alle wijnen van Mee Godard 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Morgon
Wijnhuis:Domaine Mee Godard
Druivensoort:Gamay
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Morgon 'Côte de Py' 2022

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp