![Calusari - Pinot Noir 2022 Calusari - Pinot Noir 2022](/media/uploads/producten/thumb/Calusari_Pinot_Noir_Online_Kopen.jpg?_=1501698270)
Calusari
Pinot Noir 2022
€ 5.99
![Domaine Suffrène - Bandol Rosé 2023 Domaine Suffrène - Bandol Rosé 2023](/media/uploads/producten/thumb/Domaine-Suffrène-Bandol-Rosé.jpg?_=1499153663)
Domaine La Suffrene
Bandol Rosé 2023
€ 21.95
![Saint Clair - Pinot Noir Pioneer Block #10 2020 Saint Clair - Pinot Noir Pioneer Block #10 2020](/media/uploads/producten/thumb/Saint-Clair-Pinot-Noir-Pioneer-Block-5-Bull-Block.jpg?_=1499153665)
Saint Clair Family Estate
Pinot Noir Pioneer Block #10 2020
€ 23.95
![Boutinot - Uva Non Grata 2021 Boutinot - Uva Non Grata 2021](/media/uploads/producten/thumb/0039968_uva_non_grata_gamay.jpg?_=1642077506)
Boutinot
Uva Non Grata 2021
€ 8.95
![Saint Jean d'Aumières - l'Affranchi 2021 Saint Jean d'Aumières - l'Affranchi 2021](/media/uploads/producten/thumb/lx27Affranchi.jpg?_=1673516936)
Saint Jean d'Aumières
l'Affranchi 2021
€ 12.50
Eigen import
![San Silvestro - Serre Dei Roveri Barbera 2022 San Silvestro - Serre Dei Roveri Barbera 2022](/media/uploads/producten/thumb/0042272_serre_dei_roveri_barbera_piemonte.jpg?_=1717413881)
San Silvestro
Serre Dei Roveri Barbera 2022
€ 8.99
Nieuw
![Domaine Mee Godard - Morgon 'Côte de Py' 2022 Domaine Mee Godard - Morgon 'Côte de Py' 2022](/media/uploads/producten/thumb/Domaine_Mee_Godard_Morgon_Cote_du_Py.jpg?_=1684942579)
Domaine Mee Godard
Morgon 'Côte de Py' 2022
€ 39.99
Bijzondere wijn
![Boekenhoutskloof - Cap Maritime Coastal Pinot Noir 2023 Boekenhoutskloof - Cap Maritime Coastal Pinot Noir 2023](/media/uploads/producten/thumb/0050945_cap_maritime_coastal_pinot_noir_2.jpg?_=1719327105)
Boekenhoutskloof
Cap Maritime Coastal Pinot Noir 2023
€ 14.99
Nieuw
Steak Tartare
Steak tartare heeft een interessante oorsprong in Europa, mogelijk in Frankrijk of Duitsland, in de late 19e eeuw. Het gerecht is geïnspireerd door de praktijk van de Tartaren, een volk uit Centraal-Azië, die rauw vlees aten dat onder hun zadel was verzacht. Steak tartare verscheen voor het eerst in kookboeken in de 19e eeuw en kreeg internationale bekendheid in de 20e eeuw. Tegenwoordig is het een gewaardeerd gerecht in restaurants wereldwijd. Het is belangrijk op te merken dat steak tartare rauw vlees bevat en daarom hygiënisch moet worden bereid met verse ingrediënten.
Home > Steak Tartare