Vragen? Bel: 035 888 95 95

BoutinotUva Non Grata 2021

Uva Non Grata is een geslaagd experiment van Domaine Boutinot. Na op meerdere plekken in Frankrijk de Gamay druif te hebben aangeplant, zijn ze hiermee deze wijn gaan maken en met succes! Deze 100% Gamay zit barstens vol met rood fruit. Je proeft bessen, frambozen en aardbeien.

De Gamay druif wordt vaak gezien als het kleine broertje van de Pinot Noir, maar dat is in deze wijn niet te proeven. Ontzettend vol van smaak, een mooie afdronk en een zeer vriendelijke prijs maken de Uva Non Grata tot een wijn die je geproefd moet hebben!

€ 8,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Domaine Boutinot

Domaine Boutinot is een hele grote wijnproducent. Eentje met armen over de gehele wereld. Exporteert naar 40 landen. Zijn “home-base en wijnhart ligt in de Zuid Rhône. Daar ligt ook zijn grote liefde:  De 7 wijngaarden van Domaine Boutinot zijn beplant met klassieke Zuid-Rhône-variëteiten: oude wijnstokken Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre en de meer traditionele Carignan Noir. Ze vallen allemaal binnen de Cairanne Cru-kaart, gesanctioneerd in 2016 toen Cairanne zijn eigen appellation kreeg. Verbluffend van kwaliteit en prachtig het lokale terroir weerspiegelend. Biologisch werkend waar het kan en hele strenge eisen naar hun partners.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Boutinot
Druivensoort:Gamay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp