Vragen? Bel: 035 888 95 95
BBQ spiezen Varkenshaas
Filters tonen

De haas van het varken

Wat is BBQ zonder heerlijke spiezen? Helemaal niets! Voor dit zomerse recept hebben wij gekozen voor Varkenshaas. Dit is de meest malse spier van het varken, die zich in de rug van een varken bevindt. Super mals en top in combinatie met knapperige groeten.

Bereidingswijze 

Snijd de varkenshaas in blokjes. Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom en laat het vlees hierin 20 minuten marineren in de koelkast. 
Snijd in de tussentijd de rode en groene paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd van elke paprika de helft in grove stukken en de andere helft in kleine blokjes. 
Maak hierna de uien schoon, snijd 1 ui in grove stukken en de andere in dunne ringen. 
Rijg het vlees, de grove stukken ui en de grove stukken rode en groene paprika om en om aan spiesen en rooster ze in ca. 10 minuten op de BBQ (of grill) gaar en bruin. 

Bekijk hier het complete recept, 

Home > Varkenshaas

© 2021 Siersma Wijnadvies