![Impío - Tempranillo Impío - Tempranillo](/media/uploads/producten/thumb/Afbeelding3.jpg?_=1700226141)
![Gufo - Primitivo 2022 Gufo - Primitivo 2022](/media/uploads/producten/thumb/product_1137.jpg?_=1664536202)
![Hagn - Blauer Zweigelt Classic 2021 Hagn - Blauer Zweigelt Classic 2021](/media/uploads/producten/thumb/product_668.jpg?_=1664550981)
![Boas Quintas - Gamo Blanco 2022 Boas Quintas - Gamo Blanco 2022](/media/uploads/producten/thumb/Gamo_wijn.jpg?_=1630745177)
![Ville di Antanè - Valpolicella Ripasso Superiore 2020 Ville di Antanè - Valpolicella Ripasso Superiore 2020](/media/uploads/producten/thumb/product_1322.jpg?_=1676462923)
![Boutinot - Uva Non Grata 2021 Boutinot - Uva Non Grata 2021](/media/uploads/producten/thumb/0039968_uva_non_grata_gamay.jpg?_=1642077506)
![Oldenburg Vineyards - Chenin Blanc 2021 Oldenburg Vineyards - Chenin Blanc 2021](/media/uploads/producten/thumb/oldenburg_chenin_blanc.jpg?_=1630584112)
![Villiera Wines - Stand Alone Pinot Noir 2020 Villiera Wines - Stand Alone Pinot Noir 2020](/media/uploads/producten/thumb/0043974_villiera_stand_alone_pinot_noir.jpg?_=1642079024)
![Jordan - Black Magic Merlot 2021 Jordan - Black Magic Merlot 2021](/media/uploads/producten/thumb/0032036_jordan_black_magic_merlot.jpg?_=1650976479)
![Domaine de Castelnau - La Croix Rouge 2019 Domaine de Castelnau - La Croix Rouge 2019](/media/uploads/producten/thumb/Castelnau_La_Croix_Rouge.jpg?_=1634384734)
![Petra - Hebo Toscana Rosso Petra - Hebo Toscana Rosso](/media/uploads/producten/thumb/5330_small.jpg?_=1714562400)
De haas van het varken
Wat is BBQ zonder heerlijke spiezen? Helemaal niets! Voor dit zomerse recept hebben wij gekozen voor Varkenshaas. Dit is de meest malse spier van het varken, die zich in de rug van een varken bevindt. Super mals en top in combinatie met knapperige groeten.
Bereidingswijze
Snijd de varkenshaas in blokjes. Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom en laat het vlees hierin 20 minuten marineren in de koelkast.
Snijd in de tussentijd de rode en groene paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd van elke paprika de helft in grove stukken en de andere helft in kleine blokjes.
Maak hierna de uien schoon, snijd 1 ui in grove stukken en de andere in dunne ringen.
Rijg het vlees, de grove stukken ui en de grove stukken rode en groene paprika om en om aan spiesen en rooster ze in ca. 10 minuten op de BBQ (of grill) gaar en bruin.
Bekijk hier het complete recept,
Home > Varkenshaas