Vragen? Bel: 035 888 95 95
Emiliana Organic Vineyards
Filters tonen
1 resultaat
Sorteer:
Items per pagina:

Viñedos Emiliana

In de late jaren negentig waren de wijnboeren Rafael en José Guilisasti vooruitstrevend genoeg om te zien dat de markt begon te veranderen. Ze beseften dat consumenten wereldwijd steeds bewuster zouden worden van hun consumptiegedrag, niet alleen vanuit gezondheidsoverwegingen, maar ook met het oog op ecologische en sociale effecten. Daarom besloten ze samen met wijnmaker Álvaro Espinoza om een bestaande conventionele Chileense wijnmakerij om te zetten in een 100% biologische en biodynamische wijnmakerij. Hun doel was om wijnen van de hoogste kwaliteit te creëren met respect voor mens en milieu.

1.000 Hectare wijngaarden

Na meer dan twee decennia bezitten ze nu meer dan 1.000 hectare wijngaarden die gecertificeerd biologisch en biodynamisch worden beheerd. Hun benadering gaat zelfs verder dan dat, door de wijngaard en kelders te zien als een volledig Agro-eco systeem met regeneratieve wijnbouw. Viñedos Emiliana is toegewijd aan de ontwikkeling van biologische kwaliteitswijnen en is uitgegroeid tot een van de meest relevante biologische en biodynamische wijnmakerijen ter wereld in de afgelopen tien jaar. Ze hebben wijngaarden in de belangrijkste wijnvalleien van Chili, zoals de Limari Vallei, Maipo, Casablanca, Rapel en sinds kort ook in Bio-Bio.

Biologisch

Voor Viñedos Emiliana betekent biologisch werken zorg dragen voor de natuur, het milieu beschermen en waardering hebben voor de mensen die ervoor zorgen dat hun wijn een onuitwisbare indruk achterlaat. Ze produceren uitstekende wijnen die biologisch en fairtrade zijn, helemaal van deze tijd!

Home > Viñedos Emiliana

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp