Vragen? Bel: 035 888 95 95

You don't have to Put on the red wine

Wijnadvies blog op 7 juni 2018
You don't have to Put on the red wine

Zomer

Het is heerlijk zomer en we kunnen met ze alle lekker genieten in de tuin. Daar moet natuurlijk een heerlijk glas wijn bij. Mijn tip: Drink heerlijke Cava. Het is verfrissend en als je de juiste wijnboer weet te vinden is het de ‘beste prijs/ kwaliteit’ die je kan vinden in de categorie: Mousserende wijnen.

Chozas Carrascal

Direct uit Spanje kopen wij de wijnen van Chozas Carrascal. Een oude Spaanse bankier stichtte in eerste instantie dit wijnhuis als hobby. Maar, toen hij zag dat zijn beide kinderen heil zagen in een toekomst op het wijngoed, ging hij het pas echt serieus aanpakken. De beste apparatuur werd aangeschaft en de kwaliteit van de wijnen schoot omhoog.

Requena

Chozas Carrascal ligt in Requena, op een half uur rijden van Valencia. Ze maken er zeer mooie dikke witte en rode wijnen. Maar een unieke specialiteit van het wijnhuis is: Cava!

Roxanne

De Cava Roxanne is heerlijk fris en elegant. Echt mooi droog met een verfijnde mousse. En waarom heet deze wijn Roxanne? Is het eventueel een dochter over een verloren liefde van de eigenaar? Nee, niets van dat alles. De beste man is een enorme fan van Sting!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies blog > You don't have to Put on the red wine

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp