Vragen? Bel: 035 888 95 95

OOK NIEUW: Uva Pirata Blanca & Tinta

Wijnadvies nieuws op 28 december 2023
OOK NIEUW: Uva Pirata Blanca & Tinta

Vicente Gandia

Onze afdeling inkoop draait overuren. Want naast de introductie van nieuwe wijnen van Maison Sinnae hebben we ook nieuwe Spaanse wijnen die we mogen presenteren: Uva Pirata! Wijnen met een leuk marketingverhaal maar vooral zeer goed en fijn gemaakt door Vicente Gandia.

Bestel een proefpakket van onze nieuwe wijnen! 

Dronken piraat

Het marketingverhaal laten we een beetje naast ons liggen. Iets met een piraat die veel wijn dronk. De focus ligt echt op de uitzonderlijke kwaliteit. Vicente Gandia is een bekende naam in de wijnwereld en werd al eens uitgeroepen tot ‘Beste Spaanse wijnproducent’. Ze bieden een scala aan verschillende wijnen, waarvan vooral ons de Garnacha Blanca en Tinta opvielen.

Garnacha Blanca

De smaak van de Garnacha Blanca laat zich simpelweg omschrijven als een perfecte balans tussen de kenmerken van Chardonnay en Sauvignon. Het heeft aangename kruidige tonen, niet overdreven vol, en een milde frisheid die niet te zuur is.

Garnacha Tinta 

De rode Uva Pirata is vervaardigd van 100% Garnacha Tinta, bekend als Grenache Noir in de Rhône-streek. Om de eerste alinea van deze wijnomschrijving te versterken: deze wijn biedt een verrukkelijke smaak van rood fruit met een soepele afdronk.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > OOK NIEUW: Uva Pirata Blanca & Tinta

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp