Vragen? Bel: 035 888 95 95

Justin GirardinBourgogne Blanc 2021

Deze Bourgogne Blanc van Justin Girardin biedt een uitzonderlijke ervaring met zijn verrukkelijke Chardonnay. De wijngaarden, gelegen in Santenay, herbergen ranken met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar, wat een bron van verfijning toevoegt aan deze ogenschijnlijk eenvoudige herkomstbenaming.

Justin Girardin vertegenwoordigt de 13e generatie van een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1570. Met een wijngaard van 17 hectare, voornamelijk gelegen in Santenay (Côte de Beaune), overstijgt dit wijnhuis de normen voor kwaliteit binnen deze appellatie. Al geruime tijd hanteert Justin methoden die in lijn zijn met bio(-dynamische) principes, met als doel een gezonde natuur te behouden en gezonde druiven te cultiveren die het unieke terroir van elke wijngaard weerspiegelen.

€ 25,00
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Justin Girardin

Justin Girardin vertegenwoordigt de 13e generatie van een prestigieus familiebedrijf dat zijn wortels heeft in een eeuwenoude geschiedenis die teruggaat tot 1570. Met 17 hectare aan wijngaarden, waarvan het grootste deel gelegen is in Santenay, binnen de Côte de Beaune appellatie, legt dit wijnhuis de lat hoog voor kwaliteit. Justin Girardin zet hierbij grensverleggende standaarden en omarmt al geruime tijd methoden die nauw aansluiten bij bio(-dynamische) benaderingen.

Bekijk alle wijnen van Justin Girardin in ons assortiment 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Justin Girardin
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp