Vragen? Bel: 035 888 95 95

RotariRosé Cuvée 28+

Het perfecte voorbeeld dat goede mousserende wijn niet altijd uit de Champagne hoeft tekomen! Rotari laat al jaren zien dat ze prachtige mousserende wijnen maken. Zo ook deze rosé. Een mooie zacht roze kleur. Een elegante, door subtiel rood fruit gedomineerde neus. Zachte aanzet, fijne en zachte mousse, droog en smaakvol. Vooral veel rood fruit en frisse tonen.
Rotari Rosé Cuvée is een serieuze mousserende wijn van zeer hoge kwaliteit.

En om het lekker persoonlijk te maken! Oprichter en eigenaar van Siersma Wijnadvies, Rutger Siersma, schonk deze heerlijke bubbel op zijn eigen huwelijk in 2015!

€ 14,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

Rotari

Rosé

Dit is zeker één van onze favoriete rosé bubbels! De Rotari komt uit Trentino en wordt gemaakt door de wijnmakers van MezzaCorona!

Vinificatie

De wijn wordt gemaakt volgens de "Methodo Classico". Na vergisting rijpt de wijn 24 maanden op zijn gist in de fles zodat er een fijne mousse ontstaat. Karakter: Zacht roze kleur. Een elegante, door rood fruit gedomineerde neus. Zachte aanzet, fijne en zachte mousse, droog en smaakvol. Vooral veel rood fruit en frisse tonen.

Rotari

Extra info: De druiven voor deze wijn groeien in de Val dell'Adige ten noorden van Trento. MezzaCorona maakt hiermee een serieuze mousserende wijn van zeer hoge kwaliteit.

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Rotari
Druivensoort:Pinot Noir, Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp