Vragen? Bel: 035 888 95 95

AvondaleJonty's Ducks - Pekin Red 2017

Wijnmaker en eigenaar Jonathan Grieve heeft voor zijn 'instap' rode wijn een zeer hoogstaande rode wijn weten neer te zetten. Een combinatie van maar liefst 7 verschillende druivenrassen levert een redelijk complexe en stevige rode wijn op die heerlijk gaat bij lichtgekruide gerechten.

Bij Avondale, of moeten we juist zeggen 'op' Avondale (omdat het soms een andere planeet lijkt) maken ze biodynamische wijnen. Er wordt gekeken naar de aarde en naar sterren. Alsof die andere planeet daadwerkelijk meepraat!

€ 16,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Jonty's Ducks - Pekin Red 2017

Avondale

Soil is Life

Dit is echt een schitterende film over het prachtige wijnhuis Avondale uit Paarl, Zuid-Afrika. Wij hebben met eigen ogen (eigenlijk met alle zintuigen) mogen ervaren wat er hier gebeurt. Dit is echt een 'andere' categorie wijnproducenten.

Avondale

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen. Het water van de Drakensteinse bergwatervallen stroomt naar beneden over de wijngaarden en de eeuwenoude rivierbedding, waar de wijnmakerij en wijnkelders over- en omheen zijn gebouwd. In de hete zomerzon zorgt dit water voor natuurlijke afkoeling van de druiven.

lees meer over Avondale

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Avondale
Druivensoort:Shiraz, Petit Verdot, Merlot, Malbec, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Jonty's Ducks - Pekin Red 2017

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp