Vragen? Bel: 035 888 95 95

Bibi GraetzColore 2019

Zelf is Bibi Graetz zeer tevreden over de 2019 oogst van zijn Colore. Hij noemt het een 'Monument'. Deze wijn staat ook symbool voor het 20 jarig bestaan van zijn indrukwekkende wijnbedrijf.

De Colore valt onder de iconische wijnen uit Toscane. Deze 100% Sangiovese heeft 20 maanden op eiken gerijpt en is zeer elegant van smaak.

€ 250,00
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Bibi Graetz

Oogstrapport 2019

Wie kan beter vertellen over de oogst 2019 dan de wijnmaker zelf! Bibi Graetz neemt je mee naar 2019 en verteld over zijn Colore en Testamatta.

Bibi Graetz

Bibi Graetz is een kolkend vat vol passie en emoties. De kunstenaar plant zijn sterke persoonlijkheid over op zijn wijngaard en al zeker op de Testamatta, het vlaggenschip van het domein: een loepzuivere Sangiovese met een indrukwekkende afdronk.

Graetz heeft roots in Noorwegen. Zijn ouders maakten de oversteek naar Italië en kochten een landgoed met wijngaarden in de heuvels van Fiesole. Lange tijd keek echter niemand om naar het teeltgebied zelf. Bibi Graetz wilde zijn artistieke ouders achterna en besloot die ambitie te vertalen in de aanplanting van wijnstokken op de merge, klei-, zandgronden van Toscane. lees meer

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Bibi Graetz
Druivensoort:Sangiovese
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp