Vragen? Bel: 035 888 95 95

Château du TertreMargaux 2020

Château du Tertre is een duizendjaar oud wijnkasteel in het bezit van 52 hectare wijngaard. Sinds de introductie van de Grand Cru classificatie uit de Haut-Médoc is dit bezit van druivenranken nooit veranderd geweest. In de 19e eeuw steeg de populariteit van du Terte, dit kwam ook mede door datzelfde systeem van de Grand Cru Classe.

In 1997 kocht de Nederlandse zakenman, Eric Albada Jelgersma, Château du Tertre en investeerde vors in nieuwe apparatuur. Ook de visie werd weer geoptimaliseerd waardoor het niveau hoger ligt als ooit te voren.

€ 54,99
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Château du Tertre

Château du Tertre is een duizendjaar oud wijnkasteel in het bezit van 52 hectare wijngaard. Sinds de introductie van de Grand Cru classificatie uit de Haut-Médoc is dit bezit van druivenranken nooit veranderd geweest.

In de 19e eeuw steeg de populariteit van du Terte, dit kwam ook mede door datzelfde systeem van de Grand Cru Classe. In 1997 kocht de Nederlandse zakenman, Eric Albada Jelgersma, Château du Tertre en investeerde vors in nieuwe apparatuur. Ook de visie werd weer geoptimaliseerd waardoor het niveau hoger ligt als ooit te voren.

Kelder

Deze wijn is nu nog te jong om te drinken. Hij mag echt nog een aantal jaren de kelder in voor hij gedronken kan worden. Optimaal te drinken tussen: 2023-2030

Mocht u niet kunnen wachten decanteer de wijn ruim van tevoren! 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Margaux
Wijnhuis:Château du Tertre
Druivensoort:Petit Verdot, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp