Vragen? Bel: 035 888 95 95

ChouChouRosé 2023

ChouChou is een waanzinnig lekkere rosé met ook nog eens een goed verhaal! In het hart van de Provence maakt de Nederlandse familie Engels al jaren schitterende wijnen. De BN-ers Nicolette van Dam en Bas Smit kregen een idee om zelf ook een wijn te maken en kwamen in contact met deze familie. Zo werd de rosé ChouChou geboren.

De wijn is vernoemd naar de kapper van Bas Smit. Die naast het knippen ook graag een drag Queen is. Haar artiestennaam is ChouChou, wat 'schatje' en 'lieveling' betekent.

De wijn is heerlijk fris en heeft mooi elegant fruit. Echt een mooie rosé voor een feest of heerlijk met je 'lieveling' in het zonnetje in de achtertuin.

€ 15,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

ChouChou

Rosé

Dit is een film waarin Alexander Engels uitleg geeft over de rosé ChouChou van Bas Smit en Nicolette van Dam. De wijn is vernoemd naar de artiestenaam van de kapper van Bas die in zijn vrije tijd graag optreedt als drag Queen.

Documentaire 

Wij zijn zelf op bezoek geweest bij het wijnhuis Camparnaud van de familie Engels en zijn ook naar de wijnmakerij geweest waar ChouChou gemaakt wordt. We hebben hier ook een hele mooie documentaire over gemaakt die je echt moet bekijken.

Bekijk hier onze documentaire over de Provence

Wijn info
Kleur:Rosé wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:ChouChou
Druivensoort:Shiraz, Grenache Noir, Cinsault
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp