Vragen? Bel: 035 888 95 95

Wijn van de maand: Kingpin

Wijnadvies nieuws op 1 maart 2021
Wijn van de maand: Kingpin

Wijn van de maand: Kingpin Tinto 2020

Kingpin Tinto is de nieuwe The Guv'Nor Tinto. Een rode wijn uit het 'hart van Spanje'; Castilla-La Mancha. Deze wijn is al jaren een enorme bestseller bij Siersma Wijnadvies. De wijn wordt gemaakt van Tempranillo, Shiraz en Cabernet Sauvignon van verschillende wijngaarden. Hij is zacht en vol met dik rijp fruit.

Deze wijn wordt zeker niet kleinschalig gemaakt. Félix Solís behoort tot de grootste familiewijnhuizen van Spanje en is opgericht in 1952 in de DO Valdepeñas, Het wijnhuis is destijds opgericht met de meest moderne en uitgebreide productiefaciliteiten, maar de kwaliteit is zeker ook groots te noemen! Zo hebben ze een eigen wijnmuseum gemaakt van hun oudste wijnhuis, welke je een rondleiding geeft door de wereld van het wijn maken!

Wat betekent de nieuwe naam ‘Kingpin’?

Het is een personage in de Spider-Man comics. We zien hem ook terug op het etiket (herkenbaar door zijn enorme postuur). Kingpin is de leider van de New Yorkse Maffia en criminele onderwereld. Hij bezit geen superkrachten. Wel is hij lichamelijk zo sterk als een man van zijn postuur en kan hij zich gemakkelijk staande houden tegen vijanden die wel over superkrachten beschikken. Hij beschikt over een groot uithoudingsvermogen en is, zeker voor iemand van zijn omvang, bijzonder wendbaar en behendig.

Als dit karakter overeen komt met de wijn, zijn wij helemaal tevreden! Probeer hem nu, want het is de wijn van de maand van maart!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Wijn van de maand: Kingpin

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp