Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaine de la GrenaudièreMuscadet 2020

Er is net een nieuwe generatie aangetreden bij Domaine de la Grenaudière in Muscadet. Hier, vlakbij Nantes, worden witte loepzuivere wijnen gemaakt van de gelijknamige Muscadet. Waar de wijnen 20 jaar geleden rins en slank waren, is door betere inzichten en technieken de kwaliteit enorm gestegen.

Deze 'basis' Muscadet van Domaine de la Grenaudière is zeer plezierig en doordrinkbaar. Traditioneel wordt de Muscadet veel geadviseerd bij mosselen en oesters. En in dat 'plaatje' past deze wijn perfect.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5

Domaine de la Grenaudière

Mathilde Ollivier en Stéphane Cottenceau vertegenwoordigen de 8e generatie wijnbouwers op Domaine de la Grenaudière en namen onlangs het stokje over van Guy en Jean-Luc Ollivier. De twee bevriende oenologen slaan de handen ineen om een traditie in stand te houden, die van de wijnbouwers van Grenaudière.

Mathilde en Stéphane hebben zich ertoe verbonden om het werk van vorige generaties voort te zetten en tegelijkertijd innovatie te brengen om droge witte wijnen van topkwaliteit te blijven produceren en tegelijkertijd een sterke internationale invloed te hebben. lees meer

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Muscadet (Streek)
Wijnhuis:Domaine de la Grenaudière
Druivensoort:Muscadet (Druif)
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp