Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamKorenwijn 5 Jaar vat gelagerd 0.5L

Deze 5 jaar oude Korenwijn van Zuidam is het bewijs van puur vakmanschap. Door jarenlange ervaring, kwaliteit en pure ambacht met elkaar te combineren is er een zeer rijke smaak met zijdezachte textuur ontstaan. Deze 5 jaar oude Korenwijn van Zuidam is misschien wel de beste die er op dit moment te krijgen is.

€ 24,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Korenwijn 5 Jaar vat gelagerd 0.5L

Zuidam

Zuidam is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nerderland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familiebedrijf maakt en verwerkt. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creëren zij een breed palet aan liqueuren, genevers, gin & whisky. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Korenwijn 5 jaar vatgelagerd

Dit is een meer fruitige en delicate genever dan oude genever dat ontstaan is door de extra distillatie van de moutwijn.

De graan eau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. De mais  geeft een rijke zoetheid, de rogge geeft kruidige tonen en de gemoute gerst zorgt voor de ruggegraat. Het nieuwe distillaat wordt vier keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vijfde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.

Als laatste wordt de moutwijn met de andere ingrediënten bij elkaar gevoegd en wordt het alcoholpercentage gereduceerd naar 45% voor de lagering in kleine houten vaten.

Productinformatie
Type:Binnenlands gedestilleerd
Producent:Zuidam
Inhoud:50 cl
Terug naar het overzicht |

Korenwijn 5 Jaar vat gelagerd 0.5L

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp