Vragen? Bel: 035 888 95 95

Paolo ManzoneSerralunga - Barolo 2019

'Lekkere wijn maken van je eigen wijngaard, in je eigen geliefde Piëmonte', wie zou daar niet van dromen? Paolo Manzone, lange tijd wijnmaker voor wijngigant Giordano, heeft zijn droom voor elkaar. Hij bezit tien hectare wijngaard in Piëmonte, in Barolo, om precies te zijn, waarvan 4 met de prestigieuze appellation Barolo en 6 in de omgeving van Alba.

Deze Barolo is een krachtige wijn, vol en stevig, geprononceerde tannines, maar fraai ingepakt in complexe lagen fruit en secundaire aroma's. Lange afdronk. Echt een grote wijn!

€ 31,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

3.0/5
Terug naar het overzicht |

Serralunga - Barolo 2019

Paolo Manzone

Lekkere wijn maken van je eigen wijngaard, in je eigen geliefde Piemonte - wie zou daar niet van dromen? Paolo Manzone, lange tijd wijnmaker voor wijngigant Giordano, heeft zijn droom voor elkaar. Hij bezit tien hectare wijngaard in Piemonte, in Barolo, om precies te zijn, waarvan 4 met de prestigieuze appellation Barolo en 6 in de omgeving van Alba. De ene Barolo draagt de naam van het sub-district Serralunga - geboortegrond van lang levende, tamelijk krachtige Barolo's - en de andere is een "single vineyard" of Cru: Meriame. Paolo Manzone is zelfs de enige bezitter van deze wijngaard, een echte Monopole dus, hoewel dat niet op het etiket staat.

Barolo

Deze Barolo is een krachtige wijn, vol en stevig, geprononceerde tannines, maar fraai ingepakt in complexe lagen fruit en secundaire aroma's. Lange afdronk. Grote wijn. Bekijk hier de website van Paolo Manzone

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Gebied:Barolo
Wijnhuis:Paolo Manzone
Druivensoort:Nebbiolo
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Serralunga - Barolo 2019

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp