Vragen? Bel: 035 888 95 95

Saint Jean d'Aumièresl'Alchimiste Black Edition 2018

Wellicht ken je de l'Alchimiste Rouge van Saint Jean d'Aumières? Dit is de nóg rijkere versie van die wijn. Hij is echt nog steviger en krachtiger. Dus pas wel op met wat je er bij gaat eten. Te subtiel kan wellicht niet handig zijn.

De Shiraz, Carignan en Grenache groeien op de 30 hectare eigen wijngaard op de Terrazzes du Larzac. Een wijngebied dat we niet veel zien op de Nederlandse markt. Vooral omdat het té klein is om groots te exporteren.

In vergelijking met de 'gewone' l'Alchimiste ruik je hier ook nog meer het eiken. Iets wat deze wijn een nog groter bewaarpotentieel geeft.

€ 27,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

5.0/5
Terug naar het overzicht |

l'Alchimiste Black Edition 2018

Saint Jean d'Aumières

Terrasses du Larzac

Château Saint Jean d'Aumières vinden we in de Terrasses du Larzac. Een relatief onbekend wijngebied ten noorden van Montpellier. Hier maken Emilie en Vianney prachtige wijnen die wij met trots verkopen!

Saint Jean d‘Aumières 

Wij zijn de officiele exclusieve importeur van de wijnen van Château Saint Jean d'Aumières. Een ontzettend leuk wijnbedrijf met 30 hectare wijngaard in de Terrasses du Larzac. Een wijngebied dat de AOC-status bemachtigde in 1985.

Hier zwaaien Emilie en Vianney de scepter van het familiebedrijf dat al een aantal generaties bestaat. En juist dát besef voel je in alles. Zij zullen zelf ooit dat ‘stokje’ doorgeven. Maar het land waar de wijnranken op staan zal blijven bestaan. Lees meer

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Saint Jean d'Aumières
Druivensoort:Shiraz, Grenache Noir, Carignan
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

l'Alchimiste Black Edition 2018

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp