Vragen? Bel: 035 888 95 95

De hele maand oktober: Skaap in de aanbieding

Wijnadvies nieuws op 11 oktober 2022
De hele maand oktober: Skaap in de aanbieding

Wat een feest in oktober!

Bijna de hele lijn van Skaap in de aanbieding! Wat een feest in oktober. 
Van Sauvignon Blanc tot Shiraz,  we hebben ze allemaal. 
Heerlijk voor bij de borrel of een goede begeleider bij je maaltijd. 

Wie kent Skaap Wines nou niet? Een klein wijnhuis op de Schapenberg in Zuid-Afrika. De Nederlandse heer Schaap startte hier wijngaarden en inmiddels zijn de wijnen internationaal zeer positief beoordeeld!

Skaap Wines Sauvignon Blanc 2022

Skaap Wines Sauvignon Blanc is één van onze 'paradepaardjes'. Uit heel Europa krijgen we bestellingen voor deze wijn. Naast een goed verhaal is de wijn ook nog eens heel erg lekker! Dat vinden wij niet alleen. De oogst van 2015 kreeg zelfs 5 sterren bij Platter.

Skaap Wines Shiraz 2020

De Skaap Shiraz is een enorme volle rode wijn. De geur is zeer kruidig met tonen van kersenjam. Toch heeft de wijn ook een mooie frisheid. Hierdoor drink je hem toch lekker door.

Skaap Wines Rosalie 2018

De Skaap Rosalie is één van de 'icoon wijnen' van Skaap Wines. Alleen de allerbeste Shiraz-druiven worden voor 22 maanden op Frans eiken gelagerd. De smaak is heel vol en complex.

Skaap Wines Nathan 2017

Skaap Nathan is een supervolle rode wijn gemaakt van Cabernet-Franc, Merlot en Cabernet-Sauvignon. De druiven zijn afkomstig uit de eigen wijngaard van wijnmaker Rian. De wijn is vernoemd naar de zoon van eigenaar Thierry Schaap. De 2017 oogst is de derde oogst die onder dit label op de markt komt.

Skaap Wines Eline 2020

Skaap Eline is de derde icoon-wijn van Skaap Wines. De beste druiven van hooggelegen wijngaard met Sauvignon Blanc werden door de wijnmaker geselecteerd om zes maanden op eiken vaten te rijpen. Veel andere wijnhuizen noemen dit de Sauvignon Blanc Reserve.

 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > De hele maand oktober: Skaap in de aanbieding

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp