Vragen? Bel: 035 888 95 95

Nieuwe top wijnen van Chozas Carrascal

Wijnadvies nieuws op 29 oktober 2020
Nieuwe top wijnen van Chozas Carrascal

Valencia

We hebben nieuwe wijnen van Chozas Carrascal binnen! Dit Spaanse wijnhuis importeren we al een aantal jaar en is in Nederland onder andere beroemd met zijn Cava Roxanne. Ook hadden we al de Las Ocho en Las Tres van dit zeer interessante wijnbedrijf vlakbij Valencia in de schappen staan.

Anma White en Red

We hebben na goed proeven de Anma opgenomen in ons assortiment. Anma is een rode en een witte wijn van druiven die we veelal in de Languedoc zien. Maar die groeien ook uitstekend in het gematigde klimaat van Utiel-Requena.

Anma White wordt van 100% Garnach Blanco (Grenache Blanc) gemaakt. Echt een bijzonder lekker glas wijn! De rode varriant is van Syrah (Shiraz) en Garnacha Tinto (Grenache Noir) gemaakt. Een volle rijke en zachte rode wijn.   

 

Mudare en Materia

Ook is er zeer lang aan een prestigieus project gewerkt bij Chozas Carrascal. Het allerbeste van het beste moest in de fles terecht komen. Dit resulteert in een 100 % Macabeo (wit) van de buiten categorie. Ook voor rood is er een nieuwe Spaanse icoon geboren. De Materia is een 100% Bobal die lang op eiken heeft gerijpt. Een echte reus van een wijn!

 

Chozas Carrascal

Pure Spaanse wijnen

Soms zeggen beelden veel meer dan 1000 woorden! Dit zijn prachtige beelden van de oogst van 2018 bij Chozas Carrascal. Een Spaans wijnbedrijf in de buurt van Valencia. Hier worden ongekende mooie wijnen gemaakt van druiven zoals Bobal en Macabeo. Puur en eerlijk met enorm veel karakter!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Nieuwe top wijnen van Chozas Carrascal

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp