Vragen? Bel: 035 888 95 95

Zeer enthousiaste reacties op nieuwe wijnen

Wijnadvies nieuws op 28 maart 2024
Zeer enthousiaste reacties op nieuwe wijnen

30 Nieuwe wijnen onder de 20 Euro 

Deze maand hebben we 30 nieuwe wijnen onder de 20 euro geïntroduceerd in de winkels en op onze webwinkel. We kunnen niet anders zeggen dan dat de reacties zeer enthousiast zijn geweest.

Nieuw Bardolino Franschhoek Chablis Alto Adige

La Villette 

Nadat we al jaren de Chardonnay met pallets per maand verkopen, keken wij eens verder naar wat dit sympathieke wijnbedrijf te bieden had. En de Viognier en de Merlot vielen ons ook helemaal op. Fijne wijnen voor een prima prijs. Goed te schenken op feestjes als de wijn rijkelijk vloeit.

Bekijk hier het nieuwsbericht over de nieuwe wijnen van La Villette 

Moulin-a-Vent

Klassiek ‘pur sang’ en 'wonderschoon' is de voor ons nieuwe wijn van Mee Godard uit de Beaujolais. Deze, van origine Noord-Koreaanse dame, kwam op haar derde naar Frankrijk en groeide op in Morgon. Een beter leven kan je je wellicht niet wensen. Eenmaal volwassen is ze uitgegroeid tot een van de beste wijnmaaksters uit de streek. Een streek die de laatste jaren enorm in populariteit en kwaliteit is gestegen. We verkopen al verschillende wijnen uit het dorpje Morgon van Mee Godard. Maar nu is er dus ook de stevigere Cru uit de Beaujolais: Moulin-a-Vent!

Meld je aan voor onze Zomerproeverij 

Sneak Preview

We geven je ook alvast een klein 'voorproefje' van een wijn die de komende maand heel veel aandacht gaat krijgen. Hij is ook nieuw en dus nu al wel te koop. De nieuwe oogst van de Impio Verdejo. Een ontzettend lekkere, fruitige, exotische witte wijn! Probeer hem maar. Wij zijn mega enthousiast!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Zeer enthousiaste reacties op nieuwe wijnen

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp